måndag 6 augusti 2012

Livet


Sitter här och funderar lite över livet, så fort en dag läggs efter en annan! Jag har ofta så lätt för att fokusera och drömma om saker i framtiden. Men just nu vill jag bara stanna upp och njuta av livet! Tänker att jag till och med ska försöka uppskatta det jobbiga mer, för jag vet att det är kontrasterna som gör livet. Acceptera stunder av tomhet och ångest och inte försöka fly när de kommer över mig, för jag förstår nu att de leder mig framåt.Beundrar naturen och hästarna i hagen, och känner er sådan stor tacksamhet över att få bo på landet. Ikväll trodde vi att det åskade, men det var dessa stora arbetshästar som galopperade i hagen:)Lyssnar till barnens skratt, gråt, prat och sång som pågår långt in på kvällarna, och känner ett litet vemod över att den här tiden inte kan vara för alltid.Äter en god middag tillsammans med nära och kära, njuter av smakerna och att bara få vara bland dessa älskade människor.


Vilar vid vätterns strand med min syster, tittar på varandra och brister sedan ut i gapskratt som jag bara kan göra med just henne.


Möter nya goa människor och ser platser som inspirerar, besökte här Marie i Hjo med bloggen och butiken Vita ranunkler, helt underbart!


Inser att jag är älskad av Gud, och det ger mig ett sådant lugn och trygghet. Ja, när jag tänker och känner efter så är livet härligt. Inte perfekt, (men som min vän sa "perfekt är tråkigt"), utan ändå härligt!
Önskar er en underbar vecka! Stor kram 

2 kommentarer:

 1. Du befinner dig vid ett av landets vackraste ställen, Vättern. Vilka trevliga dagar ni har
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 2. Hej Camilla!

  Var så roligt att träffa er, hoppas vi får tillfälle att ses fler gånger framöver.

  Ha en fin fredag och en mysig helg!
  Kram Marie

  SvaraRadera