lördag 19 januari 2013

Hitta ordenDet jag längtar efter just nu, är att finna andrum och hitta orden... Hitta mina egna ord som jag vet finns där någonstans gömda i mitt inre. Har så länge lyssnat på andras ord och på något sätt tappat bort mina egna. På så många frågor från människor, har jag ofta svarat "jag vet inte". Kanske är det därför som det ofta dröjer mellan mina inlägg här. Jag har en längtan efter att skriva, men så svårt ibland för att få fram orden.


Det är ett ständigt brus runt omkring oss alla, så mycket som pockar på vår uppmärksamhet hela tiden. Tycker att det är lätt att fastna i det som ger avkoppling för stunden. Jag börjar inse att det ligger mycket i bibelordet från Matt 6:6 där Jesus säger " När du ber, gå då in i din kammare, stäng dörren och be sedan till din fader som är i det fördolda. Då skall din fader som ser i det fördolda belöna dig". Jag tror att Gud vill ge oss andrum. För mig är "kammaren" att få gå ut en stund själv i naturen.


Idag gick jag en långpromenad, kände den frid som jag lärt mig känna igen som Guds närvaro. Sakta, sakta började jag formulera ord för mig själv. Var är ditt andrum, var finner du orden?

Kram1 kommentar:

  1. Fina bilder! Jag hämtar min energi genom promenader i skogen och handarbete är också ett sätt att tanka ny kraft. Önskar dig en bra helg :) Anna

    SvaraRadera