söndag 28 oktober 2012

Frost och livsglädjeNu har frosten kommit och lagt sig som ett vitt täcke. Varma kläder har införskaffats. Så fort tiden går, jag känner mig aldrig riktigt beredd när kylan kommer. Apropå tiden... Idag missade vi att vintertiden hade börjat, och kom en timma för tidigt till kyrkan;-) Lite typiskt oss, det är inte första gången det händer. Men vi passade på att åka en liten söndagstur runt byarna här omkring, riktigt mysigt!


 

I affären blev jag glatt överraskad när en äldre dam berättade att hon och en väninna på 83 år brukar kika in här! Så roligt, välkomna! Tycker att det är en sån rolig del av bloggandet, just kontakten med goa människor i alla åldrar!

Den här helgen har gått i en lugn takt och i eftermiddags kom våra familjer hit på lite födelsedagsfika för min man som nu hunnit fylla 32 år.


Vet inte vad det är som gör det, kanske beror det till viss del på det fina vädret och solen som äntligen vill visa sig, men jag känner att jag har fått lite ny energi och livsglädje, en härlig känsla!
Hur är det med dig idag? Ha en skön vecka!
Kram Camilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar