tisdag 17 juli 2012

Tillbakablick
Är nu inne på min sista semestervecka, ja tiden går verkligen fort... Satt i kväll och tittade igenom lite bilder ifrån förra årets semester, då jag bl.a var i Frankrike med en go vän! Vi bilade runt, var några dagar i Provance och några dagar i Paris:) Tänk att det var ett år sedan! Eftersom jag inte hade någon blogg då, så tänkte jag att det kunde vara kul att visa en liten glimt därifrån nu istället, då det var helt fantastiskt underbart;) Detta var första gången jag var i Frankrike, och jag blev helt förälskad i detta vackra land!!! Överallt fanns en sådan känsla för detaljerna och det vackra! Sverige har ju sin tjusning med (i allafall mellan skurarna), men just nu längtar jag tillbaka! Ha en fortsatt go vecka vart ni än befinner er:) kram

2 kommentarer:

 1. Åh, Frankrike är ju så romantiskt och mysigt!! Kul att du lägger in lite olika inlägg, blir sugen på att åka dit med dig syrran:)
  Just nu är vi på en mysig ö utanför Piteå, vädret är jättebra o vi sitter ute hela kvällarna, blir du avundsjuk;)
  Saknar er iallafall, ses snart!

  Kram kram /Emelie

  SvaraRadera
 2. Ja Paris har nåt alldeles speciellt. Frankrike är underbart, men det där med språket är inget vidare... Provence åker jag gärna till nån gång i framtiden.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera