måndag 30 april 2012

Våren är härEn ny vecka har börjat, fast helgen är ju faktiskt inte slut riktigt än:) De senaste dagarna har innehållit både glädje och sorg... Minnet av en vän som dog alldeles för ung i cancer, kalas och fest med familjen... Den här gången var det min tur att bli ett år äldre, nu 33 år. Jag känner så stor tacksamhet för livet och för människorna i det! 

Den underbara klänningen fick jag av min man, tycker att det är så roligt att han alltid lyckas hitta det jag tycker om! De fina muggarna, casagent, är från övriga familjen! Stort tack för en jätte fin dag!
   
Nu är våren här på riktigt, idag kom värmen. Jag älskar den här årstiden när allt blir nytt igen! Nyss när jag tittade ut fick jag syn på rådjuren och hann ta några bilder innan de var försvunna i skymningen.
Ha det gott kära vänner


2 kommentarer:

  1. Åh, Camilla! Vad roligt, vad fint, vad underbart att läsa din blogg!! Helt fantastisk! Och grattis i efterskott, hoppas din dag var bra:) Snart ses vi och det blir såå kul. Kramar Nena

    SvaraRadera
  2. Maja och Nina12 maj 2012 22:29

    Camilla, vi sitter här tillsammans och läser din blogg och beundrar dina vackra bilder! Ett stort grattis i efterskott! Hoppas allt är bra. Stor kram

    SvaraRadera